MENU
fotobooth

Stijlvolle photobooth met studiobelichting

Met deze photobooth kiest u voor topfoto's van studiokwaliteit. Dit dankzij de professionele camera die kwalitatieve foto's maakt en de externe studioflitser die zorgt voor een perfecte belichting.

Hoe werkt deze photobooth? Dit is zeer simpel! De gasten drukken op de start-knop en de fun kan beginnen! Op het touchscreen zien ze zichzelf voordat de foto gemaakt wordt. Na afloop krijgen je gasten een bedankt-scherm te zien en kunnen ze hun prints onmiddellijk meenemen. Er worden telkens razendsnel twee strookjes afgeprint: eentje voor de gasten en eentje voor de gastheer/vrouw.

Waarom voor een photobooth kiezen?

In mijn foto’s primeert spontaniteit en echtheid. Ik probeer als fotograaf zo veel mogelijk ontroerende, grappige, onverwachte momenten vast te leggen. Geposeerde groepsfoto’s mogen uiteraard niet ontbreken, maar het zijn de leuke spontane foto’s die mensen bijblijven. 

Een photobooth is hiervoor ideaal. Als gasten poseren voor een photobooth, lijken alle remmingen te verdwijnen en dat levert de grappigste en tofste foto’s op! Hoe later op de avond, hoe losser de foto’s. 

Leuk idee: je kan een guestbook bij de photobooth voorzien. De gasten kunnen een van de twee strookjes hierin kleven. Het andere strookje nemen ze mee naar huis. 

CLOSE